Jag hatar mig själv. Jag vill bara gömma mig. Jag är tjock.

Jag mår dåligt.
Jättedåligt.
Jag vill inte vistas utomhus.
Jag vill ju inte visa mig inför andra.
Jag är ju så tjock.
Jag vill bara ligga under mitt duntäcke.
I mitt rum.
Jag vill känna trygghet.
Inte känna blickarna.
Jag mår dåligt.
Jättedåligt.
Imorgon ska jag jogga.

Ångest.

Vet inte vad jag ska skriva.

Jag har ångest.

Jag har panik.

Slängde i min choklad. Och en läsk. Inte för att jag var sugen på det, för det är inte vad jag egentligen gillar. Jag vet inte varför jag gjorde det.

Vad ska jag göra nu?
- Spy
- Springa

Ja, fan. Det är det minsta jag kan göra.

Skäll på mig. Det förtjänar jag. Äckliga jag.

3 kilo på 10 dagar?

Du som skrev att du ville vara med och "tävla" och försöka gå ner 3 kilo på tio dagar. Låt oss inte kalla det tävla, men peppa varann till att nå vårt gemensamma mål? Från och med vilken dag ska vi köra?

Idag har jag ätit bra. Och lite. Har stått emot sådant som jag många av de senaste dagarna inte stått emot. Men nu jävlar. Smalheten är godare att se än vad maten smakar. Det ska bli skönt att krypa ner under täcket nu, utan att ha gett efter för mat när magen kurrat av hunger.

Är det bra att börja en dag med te och strunta i mat till frukost? Promenad, te, liten och nyttig lunch, träning, knappt någon kvällsmat. Så ska det fan va.

15 kilo ska bort!

Jag ska bli smal. Då mår jag bra. Jag mår inte bra nu.

Det går inte alls bra.

Många frågar hur det går för mig. Om jag gått ner många kilon. Och vet ni vad? Inte ett skit. Varför? Jag har inte slutat äta till 100%. Om jag klarar av en hel dag utan mat, så vipps slänger jag i mig massa skit mot kvällen. Så det går inte alls bra. Peppa mig, snälla. Någon som vill vara med på på att gå ner till exempel 3kilo/veckan?

Jag måste ner 15 jävla kilon och det nu! Måste skärpa mig...

Klarar inte av att titta på mig mer. Ångest.

Same shit

Sorry. Har inte bloggat mycket den senaste tiden. Men jag lever. Men jag mår skit. Jag är fet men tränar inte så mycket som jag borde. Jag hatar mig själv. Funderar på att inte äta på en eller två veckor, och bara ligga i min säng eftersom jag inte kommer orka göra något. What to do? Jag orkar inte med detta mer. I just wanna leave this earth. Sometimes. Ibland inte, får jag väl erkänna. Men sålänge jag känner mig såhär fet så rinner tårarna nerför kinderna. Sådär lagom ofta. Jag har kommit på att jag tycker om att må dåligt. När jag själv mår dåligt. Ett straff för att jag inte slutar äta. Jag är inte värd mat. Varför slutar jag inte bara äta? Jag är ett fetto som bara förtjänar vatten och salladsblad. Inte ens det. I can´t stand this anymore. Salladsbladen ger mig fan ångest.

Snälla. Tips mottages tacksamt på hur jag ska gå ner 15 kilo på högst två månader. Hjälp.

RSS 2.0