Ingen mat mer

Jag tänkte inte äta något på ungefär tre dagar. Idag, lördag och söndag = ingen mat för min del.


Äckligt fet

Hur svårt ska det vara att hålla sig till 200 kalorier per dag? Och ta en morgonpromenad och ta tag i kvällsträningen?

Jag är äckligt fet och jag vet inte hur länge jag står ut mer. Min pojkvän är fin, mina vänner är fina men mina föräldrar är fan grymt dumma mot mig och det är så himla jobbigt!


Jag sover länge men ändå är jag trött

Har jag en depression? Eller inte?

"För mycket sömn, hypersomni, orsakar trötthet och allmänt illamående. Man saknar kraft och blir på dåligt humör. Hjärnans klarhet och livlighet minskar. Man blir förslöad, eftersom man aldrig blir riktigt vaken. Således är dessa tecken nästan desamma som vid sömnlöshet.

Utåtriktade människor har mindre behov av sömn än inåtvända. För att ta reda på huruvida man sover för mycket eller för litet, kan det vara värt att notera, att sömnens längd varierar med vädret. Sömnens längd påverkas också kraftigt av händelser i ens liv, såväl ledsamma som lyckliga.

Om du behöver ta fler än en tupplur per dag, kan det vara bra om du konsulterar en läkare. Det kan vara symtom på depression eller andra sjukdomstillstånd. Om du känner dig trött under dagen kanske du skall fundera på om du skall ta en tupplur iställetför att dricka en massa kaffe."

Allt pekar på det.

Jag sover jättelänge om dagarna och ändå går jag runt och gäspar och längtar hem till mitt täcke. Dels för att jag känner mig fetast och äckligast av alla men också för att jag är trött.


Onsdagen idag

Jag åt som fan innan. Eller, pasta i någon sås och sen potatis och kött. Klunkade det med fettig mjölk och sen sprang jag till toaletten direkt och spydde upp allt. Spolade. Sprayade lite hårspray. Nu sitter jag här och har ångest. Känner mig fetare än fetast och vill inte göra ett skit mer idag. Vill bara lägga mig ner och dö. Det vill jag.

Kan jag skärpa mig eller? Hur svårt ska det vara att ta en lång morgonpromenad/joggingrunda och sen äta en liten måltid eller kanske två varje dag? Och sen ta en jogginrunda/powerwalk/promenad eller ett svettigt träningspass på kvällen?

Jag är nog sjukt deprimerad och ångestfylld, det är nog därför jag är så dålig på allt. Eller vad tror ni? Om någon fortfarande tittar in på denna bloggen, är lite dålig på att blogga..

Snejana är perfekt.

RSS 2.0