Jag hatar mig själv. Jag vill bara gömma mig. Jag är tjock.

Jag mår dåligt.
Jättedåligt.
Jag vill inte vistas utomhus.
Jag vill ju inte visa mig inför andra.
Jag är ju så tjock.
Jag vill bara ligga under mitt duntäcke.
I mitt rum.
Jag vill känna trygghet.
Inte känna blickarna.
Jag mår dåligt.
Jättedåligt.
Imorgon ska jag jogga.

Kommentarer
Postat av: Linda

Men herregud vad många såna här bloggar det finns!Jag blir fan rädd. Sluta försöka få alla att tycka synd om dig genom det du skriver, självömkan, usch. Det finns bättre sätt att få uppmärksamhet på!..Sluta tyck synd om dig själv människa! Du kommer iallafall aldrig tycka att du är smal, hur mycket du än går ner i vikt. För det blir en ond cirker, sjukdomen sitter i din hjärna inte i ditt utseende. Du har ingen självkänsla/självförtroende så det spelar ingen roll hur smal du kommer bli genom att inte äta, du kommer inte att tycka om det du ser i spegeln iallafall. Sök hjälp! Och det här med att inte äta någonting alls. Ja men sen då!? Sen när du har gått ner dom där kilona, vad gör du då? Sen när du börjar äta nåt igen så kommer du ju att gå upp i vikt igen!..Då är det väl bättre att träna mycket och äta rätt så att du håller din vikt. Att inte äta nånting alls är ju helt bortkastat om du vill gå ner i vikt och hålla den. Herreguuud. Jag fattar inte herreguuuud tror du verkligen på riktigt att du blir fet av ett salladsblad?!?!??!?!?!..Vafan jag väger 50 kg och är 168 cm lång och jag äter i princip prick vad jag vill utan att det händer ett skit.
Fokusera på nåt annat i stället.
Jag blir fan upprörd av de här bloggarna och proana skiten, ni fattar inte hur jävla bortkastat och dumt det är. Det kan leda till döden. Frågan är ju då, vill du dö????

2007-10-30 @ 23:04:48
Postat av: Anonym

jag vill vara med och gå ner 3 kg på 10 dagar. Lätt. Idag ska jag bara äta frukt. Kör på det du också;)

2007-10-31 @ 10:40:19
Postat av: lastbila

förlåt. men ni är fan sjuka som peppar varandra till att gå ner i vikt. jag har ätstörningar själv, men ALDRIG har jag peppat något att gå ner ett enda gram!!!!

2007-11-01 @ 20:19:50
Postat av: Mia

Jag har varit svårt sjuk i anorexia som gick över i bulimi.
Mina ungdomsår gick ut på att bara försöka bli så smal som möjligt., allt annat i livet var inte viktigt.Jag pendlade mellan sjukhuskorridorer och behandlingar i flera års tid, och visst fan var jag smal! Så smal så jag inte ens kunde stå på mina egna ben..Men vet du vad det värsta var? Jag blev inte lyckligare för det!Så allt var liksom bortkastat!
Det är en stor sorg för mig att jag inte "levde" när jag "kunde".Göra det som man ska när man är ung.
Det går aldrig att ta igen.
Däremot , om du svälter dig nu, eller mixtrar med maten , så kommer din kropp suga åt sig av varenda liten grej du äter och du kommer lägga på dig mer. Du sabbar ämnesomsättningen och senare i livet när du förhoppningsvis är frisk och börjar äta normalt så kanske inte din kropp går med på det. Jag känner många som faktiskt "svällt upp" rejält när dom börjar äta normalt!
Så du gör dig själv bara illa.
Om du vill vara smal och snygg, ät nyttigt och vänta inte allt för länge mellan målen.
Jag trodde att jag skulle bli tjock om jag åt 5 ggr per dag men snarare tvärtom! Min kropp har återhämtat sig och litar på mig nu.
När ni ska banta ner er 3 kilo på 10 dagar så är det mestadelens VÄTSKA som ni gör av med. Därför går ni ner. Sen går ni upp fort igen.
Det är livsfarligt!

2007-11-03 @ 22:24:37
Postat av: fia.

Så ja stumpan, du kan klara det här. Du behöver bara lite insperation att orka. Försök finna den i någon vän eller någon annanstans.
Så ja, upp och hoppa!

2007-11-07 @ 19:19:28
URL: http://matmissbruk.blogg.se
Postat av: fia.

Visst! Bra idé. Det är lättare att hålla saker uppe om man liksom triggar varandra.
Några speciella önskemål?

2007-11-08 @ 19:36:06
URL: http://matmissbruk.blogg.se
Postat av: Rebecka

varför svarar du aldrig på alla kommentarer du får?

2007-11-26 @ 20:33:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0