10 december

Ny dag, nya tag.

Jag vet hur mat får mig att må. Jag vet också hur jag mår efter att ha avstått från mat. Jag vet hur jag mår efter träning. Slutsats? Minimalt intag av mat och mycket träning.

Kommentarer
Postat av: Fioona

svar: tack gumman! =)
jag försöker men det är lite svårt. Nu ska jag snart ut och gå med min hund i ca en timme! Har precis kört ett pass på träningsmaskinen här hemma, ca 40 min =) känner mig jätteduktig!
Kom igen gå ut och gå "med mig"!! Vi går samtidigt men på olika ställen! Vad tror du om det?? =)

2007-12-10 @ 19:44:30
URL: http://fioona.blogg.se
Postat av: Fioona

Jag gick också!
Men vad skönt att du kom ut ändå! =)
Ja, det tycker jag låter som en bra idé! Blir jättebra med hunden då också, för hon brukar vilja komma in runt nio. =)

2007-12-10 @ 22:20:32
URL: http://fioona.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej

Jag har precis lyckats ta mig upp ur det jävla förbannade ätstörningsträsket. JAG MÅR BÄTTRE. Det kan du också göra. Jag var i precis samma situaion som du - svält, träning och hetsätning. Det går bara åt helvete! Det fungerar inte. Om man svälter så hetsäter man, och så förstörs ämnesomsättningen, musklerna, självförtroendet, tja allt. När jag försökte börja äta normalt blev det en hel del hets, men jag har inte gått upp i vikt. Nu kommer jag gå ned i vikt genom SUND diet och träning. Då blir kroppen vackrare och starkare och mer levande.

Jag vaknade upp en dag och insåg att jag höll på att förstöra mitt liv. Jag tog till alkohol för att dämpa ångesten efter hetsätning. Mitt sociala liv försvann. MAN BLIR BARA OLYCKLIG.

snälla, snälla tänk efter. Är det värt det? Du skulle kunna vara lycklig. Tro mig, det går.

Jag vill verkligen inte verka moralpredikande. Jag läste din blogg när jag svalt, och jag tyckte att de inlägg som det här kommer likna var fullständigt patetiska. Det gör man när man tror på smalhet = lycka. Men jag måste försöka säga nånting, försöka få dig att inse. Du kommer aldrig bli lycklig genom att svälta. Det är egocentriskt och destruktivt på alla sätt. Det är att blunda för de verkliga problemen. Dessutom är det omöjligt att hålla sig - svält leder alltid slutligen till viiktuppgång. Du måste göra det på ett hållbart sätt, med mat och träning.

Anorexia är fruktansvärt självcentrerat.

KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK

Alva

2007-12-11 @ 18:11:53
Postat av: Fioona

Nu går jag!! Hänger du på?! :P

2007-12-11 @ 20:02:42
URL: http://fioona.blogg.se
Postat av: Sara

till alva:

tror du hon väljer det själv eller? hon kan själv tycka att hon gör det men vafan, skulle någon vara sjuk om man fick välja det själv? slår vad om att du var likadan så gnäll inte på henne.

2007-12-11 @ 20:50:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0