Gårdagens "mat"

Igår fick jag i mig en kaffe (mjölk halva koppen) på eftermiddagen. Samt ett glas mjölk nu för en liten stund sedan. Sen att jag har legat i min säng i stort sätt hela dagen för att jag inte haft några krafter behöver vi inte prata om.. Det är skönt att inte orka ibland.

Jag vet inte om jag ska "äta" likadant imorgon, eller äta gröt typ strax innan 18.00. Jag vet inte. Vi får se. Nu ska jag sova..

Förresten, om vågen inte ljuger har jag gått ner ca 2 kg (1.9 tror jag, men ändå)

Min blogg

Låt mig och min blogg vara! En har tydligen anmält den. Vad är det för trams? Jag skriver om mig och hur jag mår och det ska jag få göra. Det är bloggen som får mig att orka för fan! Ibland har man bra dagar, då kommer jag inte hit, men dagarna som inte är så bra... då behöver jag bloggen! Jag går inte och anmäler alla töntiga modebloggar som skriver knasiga saker. men tro mig, om det ska vara såhär ska jag också börja anmäla bloggar. Alla knasiga jag stöter på, din kan vara en av dem.

Thinspo

Jag tror jag älskar thinspiration.. Det får mig att orka hålla ögonen öppna varje dag.En kaffe är alldeles för mycket

Idag har jag änsålänge druckit en kaffe. Är inte alls sugen på mat. Mår bara illa när jag tänker på det. Det känns bra faktiskt. Jag vill inte äta ikväll, men känns som att det är bäst, med risk för hetsätning senare ikväll annars. Förresten så hatar jag att jag drack det där kaffet. Kaffe är ju inte alls bra väl? Panik. Jag är väl jävligt svag ibland att jag inte kan stå emot kalorifällorna.

Men innan det där eventuella målet så ska jag träna tills mina ben viker sig.

Idag har jag förresten sökt runt på nätet på ett ord. Ni vet, betydelsen är att man lämnar jorden. Men jag ska försöka stanna. Känns väl bättre när jag tränat.. Man kan ju åtminstone hoppas. Det jävla kaffet ska åtminstone bort, och ett eventuellt mål ska förbrännas lättare efter träningen... Varför blir jag inte pinnsmal direkt för? Jag ska klara av att stå emot mat från och med NU.

300 kcal eller mindre?

Ny dag idag. Mina planer är att äta ett mål strax innan 18.00 ikväll, som är gröt. Fast det är knappt att jag vill äta det. Efteråt känner man bara sig äcklig och önskar att man hade gått ut och promenerat eller sprungit en runda istället.

Även om vissa har kommenterat och sagt att det är bra att äta något litet till frukost etcetera, så kan jag inte äta något såhär under dagen. Jag har en äckelkänsla över mig själv som för tillfället är starkare än hungern.

Jag är tacksam för att ni skriver massa fina kommentarer, en tjej skrev hur många kalorier jag bör få i mig varje dag, men det känns helt orimligt att äta mer än 1000 kalorier! 300 känns för mycket redan..

Jag gillar vintern. Inte för att snön kommer eller så. Men det blir mörkt tidigare, vilket resulterar i att folk inte ser en lika tydligt. Det är skönt. Jag ogillar blickar mot mig starkt. Jag är ju så fruktansvärt äcklig och tjock. Justja, på det senaste kan jag inte äta inför andra, det går bara INTE, INTE, INTE. Jag kan nog inte beskriva känslan. Men det går inte. Man är rädd för vad folk ska tycka. Vad dem ska tänka när tjocka jag äter, liksom... Jaja.. Nu ska jag krypa ner under mitt täcke tror jag. Jag har varken krafter eller ork till att göra något idag, så jag stannade hemma.. Borde plugga, men som sagt så har jag varken kraft eller ork.

Jag ska bli smal, om jag så ska behöva dö på kuppen

Jag var ju inte hungrig. Ändå gjorde jag mig en kaloririk macka. Jag vet ju om att min fälla är sena kvällar. Varför är jag vaken då? Det kan man nu undra. Just nu vill jag spy. Men det är inte så lämpligt när det är så tyst och stilla som det är vid denna tiden. Imorgon däremot blir en dag då jag ska försöka att inte äta något alls, samt träna morgon och kväll. Lagom straff till äckliga mig. Eller, egentligen inte. Jag borde träna tre pass och inte äta något fram tills söndag. Men fast att jag hade velat det så vet jag innerst inne att jag nog inte skulle klara det.

Förresten, igår spydde jag och tränade. Det var väl det minsta jag kunde göra efter min hetsätning.

Jag hatar mat. Mat gör mig bara ledsen och på dåligt humör, varför äter jag då? Jag måste sluta. Ett mål om dagen är mitt mål, med högst typ 300 kalorier.

Folk som hoppar på en för att jag har denna bloggen, som säger att man vill ha uppmärksamhet med mera, ni förstår ju inte! Den som är fast i mat-träsket förstår. Detta är ens enda sätt att få skriva av sig. Man vill inte att andra ska veta. Därför är en blogg bra, där man får respons från personer i samma sits, men som ändå kan ge en en objektiv mening (objektiv är väl rätt ord? aja ni fattar väl vad jag menar) Ord som "kämpa, ge inte upp!" med mera får mig dagligen att orka vara kvar. För ni ska fan veta att jag varje dag önskar att jag inte fanns på denna jord! Och hur jävla roligt tror ni det är att varje dag önska att man vore död? Inte alls kul ska jag säga. Och de tankarna har jag fått som resultat av mitt förhållande till mat. Jag är trött på att inte lyckas bli smal. Jag är trött på att kämpa. Men jag ska bli smal, om jag så ska behöva dö på kuppen.

Mycket mat = Toaletten

Nu har jag precis hetsätit. Såklart har jag klarat mig utan mat under mina vakna timmar idag, men när suget kommer, då slår det till rejält. Blev en macka och massa knäckebröd med onyttigt skit på samt läsk. Och om man har fått i sig för mycket mat, vad gör man då? Antingen springer man tills man trillar ihop, eller så äter man inte på några dagar, eller så spyr man tills det inte finns något kvar att spy upp. Nu ska jag spy. FÖR JAG ÄR EN SÅ JÄVLA ÄCKLIG MÄNNISKA SOM ÄTER SÅNDÄR JÄVLA ÄCKLIG MAT SOM GÖR MIG SÅ JÄVLA FET!!!

Ta mig till landet ovanför molnen!

Precis så

304017-5

Smalast är vackrast

304017-4

Är det för mycket begärt?

Landet ovanför molnen

Igår klarade jag mig utan mat hela dagen lång. Drack endast kaffe typ. Två sådana. Men när det sedan blir kväll och matsuget kommer, så går det inte bra mer. Nu ikväll (i natt) har jag mer eller mindre hetsätit och jag HATAR det. Var så glad och stolt att jag klarade mig hela dagen. Nu är jag allt annat än stolt.

Imorgon ska jag antingen inte äta något, eller gröt en gång vid 18 på kvällen.. Fast det känns för mycket att äta gröt en gång också faktiskt. Det känns alldeles för mycket. På senare tid tycker jag till och med att kaffe är mycket. Jag tyckte till och med att jag, när jag druckit två kaffe igår, hade fått i mig för mycket kalorier redan.

Jag vill åka till landet ovanför molnen. Ska jag åka dit? Eller ska jag kämpa? Life is a bitch.

Thinspiration till mig och till er


Svar på kommentarer

Rebecca skrev och frågade varför jag inte svarar på kommentarer. Jag får väl erkänna att jag inte gör det så ofta. Men jag ska börja göra det. Era kommentarer är ju guld värda.

Mitt problem

Jag kan klara mig utan mat på dagarna. Men när det blir kväll vill jag ha mat, mat, mat. Vad ska jag göra för att undvika detta? Det är hemskt. Att somna med ångest är inte kul. Sen vaknar jag ofta hungrig om jag ätit på kvällen, och det är hemskt! Att somna OCH vakna med ångest. Hipp, hipp, hurra.

Idag har jag varit jättenere. Typ 10 timmar av denna dag har jag haft tårar i ögonen och en innerlig vilja att lämna jorden. Men jag är kvar.

Men en sak är säker, jag står inte ut med att se mig själv längre. Är det kvällsmaten som gör att jag står kvar i detta hemska läge eller? Jag vill bli smal och vacker. Nu. Innan det är försent.

När man inte orkar mer

Jag orkar inte att se mig själv mer. Varför går jag inte bara ner i vikt? Jag sprang en runda för en liten stund sedan i ren panik. Häromdagen skrev jag två långa texter. Skulle vilja kalla de för mer eller mindre avskedstexter... Jag har tidigare aldrig varit med om något liknande. Jag satt nästan och skakade, grät och hade panik. Ville försvinna. Därav texterna. Vill inte lägga upp dem här tror jag.. Jaja. Jag ska träna varje dag nu och äta jättelite... Annars vet jag inte var jag ska ta vägen. Såhär kan jag inte se mig själv länge till. Det är en sak som är säker... Värst vad jag blivit kass på att skriva här dessutom, vet inte varför... Nu ska jag titta på thinspiration.

Ge mig motivation, tack

Jag hatar min kropp. Mer specifikt mina äckliga lår, vader, armar, breda höfter och midja. Allt. Jag vill väga 50 kilo. Och det NU.

Men varför slutar jag inte äta efter 18.00? Varför slutar jag inte äta skitmat med socker och annat skit i? Varför går jag inte den där morgonpromenaden istället för att äta frukost? Varför tränar jag inte varje dag?

Jag har tappat motivationen och är bara allmänt depp över att jag inte tar tag i träningen och äter lite. Jag orkar knappt något. Har inga krafter.

Jag vill ju vara smal. Men träna och sluta ät då unge!

Ge mig motivation någon. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag hatar mig själv.

RSS 2.0