Fredag

3 effedrin.

Ingen mat.

45 minuters promenad.

Hoppas kunna komma undan allt vad kalorier heter idag.

Imorgon likaså.
Och söndag.

I just want to be size zero.

304017-101304017-138

Jag har sagt det innan. Många har sagt det. Och jag säger det igen:

- Kan hon, så kan jag.

Jag kan inte sova.

Jag kan inte sova. Jag ligger och vrider och vänder på mig, och när jag rör vid mina ben eller mage så vill jag bara gå och spy. Alternativt gå ut och jogga.

Jag har lovat mig själv att inte äta något alls fredag, lördag och söndag. Och jag ska klara det.

Från och med måndag är det högst en varma koppen per dag. HÖGST! Det vill säga typ 110 kalorier. Och typ vatten. För vafan äter jag när jag mår skit efteråt för? JAG ORKAR INTE MÅ SÅHÄR MER!!!

304017-85
Snejana är perfekt.

I don´t like living.

304017-81

Jag önskar att jag kunde säga att jag gillar livet. Eller, jag vet inte.

Just nu känns det bara som att allt är så jobbigt. Jag håller mig mestadels inomhus för att jag inte vill ta på mig ett par tajta och äckliga jeans. Jag borde gå i skolan och göra bra ifrån mig, men jag klarar inte av att ta på mig de dära tajta jeansen och gå till skolan och låtsas som att allt är bra. Jag borde umgås med mina vänner, men jag klarar inte av att ta en kopp kaffe på stan och låtsas som att allt är bra. Jag borde träna oftare, men ibland orkar jag inte ens ta mig till gymet. Det finns mycket man borde, men man måste lyssna på sig själv. Mår man inte bra av att göra det eller det, så ska man inte göra det. Man ska lyssna till sig själv. Att sedan folk frågar massa saker om varför man inte går till skolan eller så, det är en annan femma. Man får ta det. Men helst av allt vill man bara berätta. Helst av allt vill man att de ska förstå. Att de liksom ska veta. Veta vilket helvete man lever.

Fatta hur jäkla stark man egentligen är som klarar av att leva med den eviga ångesten före och efter mat, ångesten att man inte tränar tillräckligt mycket. Och ångesten att man inte går till skolan och presterar bra.

Men är man egentligen stark?

Jag vet inte. Jag är ganska förvirrad just nu.

Det enda jag vet är att jag vill resa till ett fint land långt härifrån. Eller få vingar. Men jag kan resa först och se om jag finner livet värt att leva. Låter det bra? Vi får se.

Förresten så har jag fått tag i efedrin via en vän. Några undrade. Men sök på internet, googla det. Jag ska börja dubbla eller tredubbla antalet efedrin tror jag. Jag har tagit två varje morgon nu, och det ska alltså dubblas eller tredubblas. Så det blir mellan 4-7 per dag tror jag. Jag vet att det är dumt, men jag orkar inte bry mig.

God natt.

Överkonsumera?

Jag vill slänga i mig massa effedrin (eller förlåt, efedrin) bara för att jag nyss slängt i mig massa annat kaloririkt skit.

Nu blir det 2 timmars promenad.
Helst av allt hade jag velat s + p + y, men det blir det icke idag.

Jag ska ta 4-5 efedrin varje morgon istället för 2.

I don´t feel very good.

Effedrin.

Jag har börjat äta effedrin. Tänkte bara säga det. Det dämpar hungern och man blir pigg. Härligt. Kanske inte så bra, men vadå liksom..

Jag gillar det och det är det som är det viktiga. Ibland blir man lite överdrivet pigg och skakar lite, men som sagt, vadå liksom.. Sålänge man håller sig borta från det äckliga kaloririka kylskåpet så är jag nöjd.

Har inte ätit något idag än. Träning snart.

Planera mera

Jag tänkte planera vad jag ska äta de kommande dagarna, för det får inte gå åt skogen som det gjorde idag. Jag hatar när det går åt skogen. Jag får ångest. Sen rinner tårarna. Jag vill träna. Och sen ha vingar.

I helgen ska jag fika med vänner hit och dit, och jag ska försöka komma undan med att dricka te. Jag vill inte ha i mig äckliga kalorier, så ska säga att jag ätit hemma. Hatar att hitta på att jag ätit, men vad gör man? Imorgon och på söndag ska jag alltså dricka te plus någon varma koppen kanske.

Sen är det ny vecka! Och varje morgon ska jag gå en morgonpromenad på cirka 1 h, mellan 12.00-13.00 äta en varma koppen. Sen ska jag träna på kvällen, och äta en varma koppen vid 17.00-18.00. Det blir alltså två varma koppen per dag i nästa vecka vilket innebär typ 220 kalorier. Det är väl helt okej, även om jag tyckt att en varma koppen och 110 kalorier varit mycket bättre.

Nu tänkte jag lägga mig för imorgon ska jag träna tidigt.

Vi hörs imorgon.

Ha en fin fredag!


Fredag

Frukost: inget
Lunch: inget
Kvällsmat: soppa?

Jag har inte ätit något idag. Förutom massa tuggummin. Och det har gett mig ångest, för det innehåller kalorier som allt annat. Så nu ska jag ut och promenera en timme.

Mat.

304017-80

Frukost: Inget
Lunch: Varma koppen ca 110 kalorier
Kvällsmat: Varma koppen, lite minikeso plus oliver.

Jag är inte nöjd!
Vad fan händer?
Jag hade inte ens varit nöjd om jag endast druckit varma koppen till kvällsmat.
Jag hade nog varit nöjd om jag skippat kvällsmaten.
Och om jag hade tränat.

Bör jag dra på mig joggingskorna och gå ut och gå två timmar i regnet? Suck.

Vad tycker ni?

I don´t feel very good.

Euuuw.

304017-76

Fett.

Tårar.

Jag vet att jag är lite kass på att blogga nuförtiden, men jag mår inte bra, det är därför.

Frukost: Inget
Lunch: 2 varma koppen (borde varit 1)
Kvällsmat: Majs, keso.

Nu: Oliver och 5 viktväktarkex.

Inte alls nöjd.

För övrigt kommer jag att dricka 1 eller 2 varma koppen varje dag månaden ut.

Panik.

Jag ligger och vrider och vänder på mig. Jag försöker sova. Men jag kan inte sova. Tankarna åker runt i huvudet på mig och jag känner sakta på min mage, på mina lår och samtidigt som tårarna rinner säger jag lite tyst för mig själv att jag inte orkar mer. Så jag tände lampan och satte igång min dator för att skriva av mig på bloggen. Och nu sitter jag här med tårar i ögonen och en rinnande näsa.

Igår köpte jag förresten äppelcidervinägertabletter, med krom.

Jag har ställt klockan på 06.00, ska ut och jogga då.

Frågestund.

Tänkte ha en frågestund här på bloggen. Många bloggerskor har frågestunder då och då, vilket jag tycker är bra. Faker som har en blogg som jag läser nästan dagligen hade en frågestund nu nyligen, så jag tänkte också ha det nu.

Så ställ nu era frågor genom att skriva en kommentar.

Helt perfekt.

304017-72

Ser ni hur snygg denna tjej är? Hur perfekta ben hon har? Perfeka nyckelben? Jag vill också ha så smala ben. Jag vill vara fin.

Jag tror att jag ska börja blogga mer. Några gånger per dag eller något.. Tänkte skriva ner vad jag äter och hur jag tränar varje dag. Plus lite till.. Funderade nyss på att sluta blogga, men jag tycker det är otroligt skönt att skriva av sig så jag fortsätter.

There is hope.

Finns det verkligen hopp?

304017-71

Food is evil.

304017-70

Detta är så sant så sant så. Mat ger bara ångest.

Det är inte värt att äta för att därefter må skit.
Det är inte värt att äta för att därefter slänga sig över toalettstolen.
Det är inte värt att äta för att därefter jogga tills man blir illamående.
Det är inte värt att äta för att därefter känna att man vill dö.
Det är inte värt att äta för att därefter hata sig själv.

Heej.

Jag lever!

En vecka

Från och med imorgon till nästa söndag ska jag äta: INGET!

Jag kommer klara det.

Hemsk kväll och natt.

Frukost: Inget
Lunch: Kex och nötter. Mjölk.
Kvällsmat: Inget..

Övrigt: 5 bullar, 1 semla, lite godis och lite glass.

Jag skötte mig ganska bra igår på dagen. Åtminstone helt okej... Åt ingen frukost typ... Lite senare åt jag lite kex och nötter och drack mjölk. Okej, det är inte jättebra men kanske lite okej. Eller inte alls okej. Jaja. Sen tänkte jag inte äta något resten av dagen. Avstod till och med från varma koppen just för att jag inte var helt nöjd med att ha ätit kex och nötter. Och det kändes ju bra att jag stod emot varma koppen.

Sen gick det åt helvete. Jag åt 5(!) hela bullar!!! Hur mycket är inte det liksom? Jag var inte heller hungrig. Och det blir värre. Åt en semla också. Och drack mjölk. Sen gick jag en runda av ångest. Sen gick jag och köpte glass och godis. Åt lite godis. Lite glass. Sen sprang jag ut och slängde glassen och godiset typ vid två tiden nu inatt. Sen promenerade jag ca 45 minuter.

Jag måste försöka sova nu. Igår somnade jag vid halv sju på morgonen..

Torsdag.

304017-57304017-65

Frukost: Inget
Lunch: Kaffe + typ ett halvt kexpaket (på bilden de där rich tea finger)
Kvällsmat: Inget än. Varma koppen om jag klarar att dricka det (faktiskt jobbigt)

Träning: Ungefär 1 timmes promenad/jogging.

Helt okej, om man bortser från kexen. Kanske inte borde dricka varma koppen just pga. det. Vet inte... Jaja. Jag är lite glad idag trots dem onödiga kalorierna. Vad är det för fel liksom, igår var jag ute och gick sent och bölade som en töntig unge och idag skuttade jag omkring och var glad. Äh. Jaja. Jag ska komma in i mitt februarischema nu. Soppa och kaffe hela månaden ut. Måste bli smal, smal, smal! Smal. Sök på snejana på google. Hon är fint smal.

Februaris regler

Februari månad ska mina dagar se ut såhär:

1. Vakna
2. Dricka en stor kopp med svart (och äckligt) kaffe
3. Promenera/jogga en timme
4. Göra något...
5. Vid 17-tiden dricka en varma koppen
6. Träningspass
7. Någon frukt?

Nu till lite frågor, är kaffe bra att dricka innan en promenad? Och vad ska jag äta för frukt efter träningen?

Jag tycker det känns mycket att stoppa i sig en kopp kaffe, en varma koppen och en frukt varje dag, nästan en hel månad. Är det bra tro?

Idag.

304017-27304017-30

Idag har jag ätit:
- 2 äpplen
- 1 glas mjölk
- 2 halstabletter

Jag var precis påväg att göra en varma koppen, men jag klarar inte det. Har ångest. Lite från dagens intag, men främst från igår. Vet ni vad jag käkade sent på kvällen? En daimglass OCH naturgodis!!! Ångest. Varför har jag så dålig självkontroll? Jag borde ju stå emot. Jag vet hur dåligt jag mår efter att jag ätit, ändå äter jag. Och inte sallad heller, utan sån här skit. Imorgon är det hårdträning för min del, för idag har jag endast deppat och inte gjort någonting alls. Jag är kass.


304017-35304017-39

RSS 2.0