Vackert.

304017-170

Hon är vacker och hon är vackert smal. Varför känns det så långt borta för? Jag orkar inte vänta...

Deppig.

Jag har inte bloggat på ett tag. Sorry.. Men jag mår inte alls bra. Vill inte gå utanför dörren och vill inte äta, men ändå äter jag. Klarar mig utan mat fram tills på kvällen då jag ofta blir hungrig. Jag hatar kvällar.

Jag är så glad att jag dock har effedrin att äta. Fast ibland funderar jag på att svälja alla jag har för att slippa vara kvar på denna jorden. Den senaste tiden har jag funderat extra mycket på det. Samtidigt som jag tycker att det vore skönt är jag rädd.

Vad fan ska jag göra för att komma undan mat på kvällarna? Det är mitt problem.

Annars allt bra med er? Hoppas det.

Löfte.

Jag lovar er, mina läsare. Att om jag:

- Äter efter klockan 18.00 (okej, förutom någon middag om man är bortbjuden och så)
- Äter godis, glass, chips, popcorn
- Äter mer än 500 kalorier per dag

Så ska jag berätta vem jag är. Helt och hållet.

Från och med när jag vaknar imorgon.

Okej? Jag lovar er detta.

Tummis.

God natt!

Hetsätning?

Dagen går relativt bra. Lite buljong. Vatten. Någon frukt. Sen kommer kvällen och idag kunde jag inte kontrollera mig själv vad gäller mat. Jag reagerade inte att jag åt förrän jag slängt i mig massa kaloririkt skit. 

Jag känner hur stort mitt ansikte redan blivit, hur stora mina armar blivit, hur handtagen växer, låren fördubblas. 

Efter att som sagt ha slängt i mig för mycket så kommer jag underfund med vad jag håller på med, vadfan? Slänger i mig ett tuggumipaket i panik.

Det blir säkert en sömnlös natt. Fan. 

Tack för sömntabletter. Om jag finner några härhemma det vill säga. Hade velat ta en stor dos så jag inte vaknar imorgon. Och det menar jag från hela mitt hjärta.

Varför lär jag mig inte hantera det där suget som kommer på kvällarna?! Hur svårt kan det vara? Hur svag är jag? Jag klarar det 2/3 kvällar. Men den där sista tredjedelen ska jag fan klara av, annars kommer jag aldrig blir perfekt.

Hej.

Jag har haft bra och dåliga dagar hos pappa... är hemma hos mamma nu igen i alla fall, vilket är skönt.. Vissa dagar har jag hållt mig från mat på dagarna och sen har jag suttit där och ätit hemska mängder på kvällarna.. Två dagar rättare sagt.. Sen tog jag mig i kragen, mat är inte tillåtet efter 18.00. Jag måste påminna mig om att mat inte får mig att må bra! Mat ger mig endast ångest. Inget annat. 49 kilo, here I come!

Småland...

Jag e uppe i Småland nu. Smålands skogar. Det e sååå skönt så ni anar inte. Bara vara ifrån mina jobbiga brödrar och mamma för ett tag! jag åkte hit i lördags förmiddag och kom fram på eftermiddagen någon gång. om man bortser från att jag har varit ute och promenerat i tre långa och jboba timmar nu precis så är allt faktiskt bra.

Pappa och jag gjorde scones igår morse och jag, pappas flickvän och pappa åt det tillsammans. Hörde ni det? Vi åt tillsammans...! Jag som inte ätit med folk på typ 1-2 månader!!! Okej, sen gick jag ju en lång promenad nu nyss, men jag tycker jag var duktig ändå eller duktig vet jag inte men ja ni förstår..!

Om ni undrar varför jag inte bloggat på ett tag är det för att jag åkt ner hit till Småland och jag kan inte sitta vid datorn alls mycket.. ska försöka sova nu, ska upp tidigt imorgon..

men jag har inte glömt bort er under helgen, skrev ner vad jag åt i mitt block.

Lördag:
Frukost: Inget
Lunch: Godis. (enda jag kunde få ner på bussfärden)
Kvällsmat: 1 och en halv potatis. (sa att jag mådde illa)

Söndag:
Frukost: Inget
Lunch: 1 korv med bröd (fy fan)
Kvällsmat: 2 varma koppen

Måndag:
Frukost: 1 scones med lätta smör (fy fan)
Lunch: Inget
Kvällsmat: Två kycklingklubbor.hörs imorgn..!

RSS 2.0