Typ ingenting

Jag vill inte säga tack och hej till år 2007. Det innebär att jag måste säga hej till ett 2008. Det känns bara så...jobbigt. Jag orkar inte må dåligt ett helt år till, men om jag når mitt mål fort så kanske det kan bli ett bra år.

Längd: 176
Vikt nu: 59-65 (pendlarn..)
Målvikt: 50
Målvikt 2: 48

Kommentarer
Postat av: Therése

du duger som du är! jag är själv 174 och väger 48-49 och tro mig DET ÄR INTE SÅ KUL SOM DET VERKAR! jag har under hela mitt liv försökt gå upp i vikt utan att lyckas och har kunnat göra allt för att gå upp i vikt. jag vill ha höfter och bröst inte samma jävla bhstorlek hela livet. jag antar att du inte fått särskilt mycket negativa kommentarer angående din vikt och jag hoppas att du inte fått det heller. den drömvikten du har kommer folk tycka är äcklig för det har jag hört hundra gånger men nu har jag insett att jag är född som jag är och jag kommer förhoppningsvis gå upp i vikt en vacker dag. peace!

2007-12-31 @ 15:43:25
URL: http://tessaloniki.blogg.se
Postat av: plastic.

åhh vad lång du är! avis! keep on and take care!

2007-12-31 @ 16:02:33
URL: http://plasticme.blogg.se
Postat av: Helena

Jag är själv 13 år och har länge velat leva upp till Vouge-idealet (det vill säga så smal som det bara går utan varken rumpa, lår, bröst och celluliter).
Jag är ganska kort, endast 1.59 m så modell-idealet är redan krashat där för mig, jag kommer inte bli så myckt längre heller. Men som sagt, jag har aktid strävat efter att bli smalare. Jag har alltid varit lite rund av mig, men jag har lärt mig mycket genom att hata min kropp.
För två år sen avskydde jag den som mest. Då var jag bara 11 år. Jag skar mig själv i desperation och förvirring. Jag hatade att titta på min kropp i spegeln. En dag sa jag en kommentar, om att jag var tjock, och alla mina vänner bara tittade på mig och brast ut i förvåning. Visserligen vägde jag lite mer än många av dem men de upprepade sig flera gånger om att jag inte var det närmsta tjock, fet eller överviktig. Då förstod jag det inte riktigt.
Men nu har det gått in i mitt huvud.
Som mest har jag vägt 60 kg, och då har jag varit 1.58 m medan nu väger jag 54 kg. Jag ska inte ljuga och säga att jag älskar min vikt, men jag älskar min kropp och varje kurva på den. Det finns många dagar då jag önskar att jag hade smalare lår och smalare armar men människor accepterar mig precis som jag är. Jag tittar på många tjejer i min ålder och äldre som verkligen är pinnsmala som inte har någon rumpa eller knappt a-kupa och jag inser hur mycket jag innerst inne faktiskt uppskattar mina kvinnliga drag. Framförallt så gillar killarna det. Att jag har bröst och att jag har rumpa.Jag går inte runt med urringningar ner till naveln eller ens nära det men jag får ändå positiv uppvaktning av killar för den kropp jag avskytt och hatat.

Med detta vill jag få sig att förstå att du är vacker som du är. Jag vet inte hur du ser ut eler hur du är formad, vart det mesta av din vikt sitter eller hur din kropp är skapad, men jag vet av din vikt och längd att döma, att du är perfekt. Precis som du är.
Du är liksom 1.76 m och väger lika mycket som jag nästan väger, du är säkert äldre än mig också, ändå vill du väga lika mycket som normalt en väldigt smal 13:åring skulle väga, som dessutom skulle vara mr än en decimeter kortare än dig!
Du borde uppskatta dina kurvor, visa dem! Fall inte för något ideal utan skapa ditt eget. Det kommer få dig att må bättre. Njut av livet. Du lever bara EN gång, och all den tid ska du slösa åt din vikt?!
Tänk om du dör imorgon. Tänk om. Skulle du då vara det minsta nöjd eller lycklig av att du slösat tid på att inte njuta till fullo för att du kännt dig tjock?
Tänk på alla svältande barn, vuxna, kvinnor och män. De skulle gör allt för att få väga vad du väger och mer, det skulle rädda livet på dem.
Jag blir ledsen när jag läser vad du skriver, nästan äcklad. Jag hoppas att du skäms över dig själv som låter människor med helt sjuka ideal få dig att må illa. Som driver dig till att gå ner till en vikt som ibland inte ens är hälsosam.
Jag hoppas med hela mitt hjärta att du inte når din målvikt. Jag hoppas att du får tillräckligt med självkänsla, mod, hopp och lycka innan du når den så att du inte behöver gå ner i vikt för att känna självrespekt eller något annat.
Jag hoppas att du får ett helt underbart liv som en större kvinna än du vill vara.

2008-01-02 @ 23:42:20
Postat av: kajsa

du vet att med den vikten är du nästan undernärd. Är du 1.76 så är allt under 66kg lite...

2008-01-04 @ 23:37:36
Postat av: Miriam

Hon som du har som "visningsbild" heter Hila Elmalich och dog i anorexia i november 2007. Tänk att så många tjejer slösar bort mer än halva sitt liv på sin vikt. LEV istället. Träna måttligt, ät! och uppskatta livet mer! vissa har inte ens tillgång till mat.
http://andreastockholm.blogg.se/images/n691174387_525284_5753_1198976098.jpg

2008-01-05 @ 12:06:55
URL: http://wedgeheel.blogg.se/
Postat av: Jennie

Vännen, du är perfekt som du är. Själv så är jag 172 lång och väger ungefär 60 kg och det är jag nöjd med. Med tanke på att du är längre än vad jag är så är din målvikt, 48 kg, på tok för lite för att din kropp ska må bra. Jag menar inget illa, men du behöver nog skaffa hjälp. Proffessionel hjälp, för det liv du skriver om är inte hälsosamt för dig. Jag hoppas att du kan ta dig ur det innan det får allvarliga konsekvenser.

2008-01-16 @ 16:54:06
URL: http://smy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0