Tårarna är nära.

Jag orkar inte gråta mer. Jag orkar inte med ångesten mer. Jag har kämpat i mer än två år och det blir bara värre.

Varför dog jag inte på midsommarafton för? Har fortfarande ont i min rygg och nacke. Jag vill lämna jorden.. Orkar inte vara ett äckligt fett problem för allt och alla. Jag orkar inte!!!

Kommentarer
Postat av: lau

fattar inte att du försökte hoppa från 2 vån. du är galen. då förstår du väl hur dåligt du mår. du måsta snacka med någon innan du gör något värre, jag vet jag har varit där jag har gjort det mesta. min syster dog pgr av att hon aldrig berättade. och nu finns hon inte mer. och det kanske inte heller du gör om du fortsätter så här. livet är mycket mer. finns mycket mer att göra än att må skit och tänka på mat och vikt. i know. har vait där med, är fortfarande, men det är jävligt lång resa. men njuter av livet idag.

det vill väl du också göra.

Mat var på stenåldern något vi åt för att kunna överleva, men idagen samhälle flera hundra år senare är mat något man ska njuta med. försök gör det, många människor i världen idag kan inte det, lever fortfarande hungriga och svler till döds. du behöver inte. vi behöver inte det. Du kan också äta. och vara smal.

2008-06-22 @ 23:21:39
URL: http://writemedown.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0